gotta joga liforme yoga mat

Alaspäin katsova koira 

Kysymys
«Olen juuri aloittanut joogaamisen Gotta Joga sovelluksella ja sen jooga ohjelmilla. Ongelmani on ranteissa tuntuva kipu, joka alkaa kun teen asentoja, joissa kädet ovat lattialla esim. alaspäin katsova koira. Olen yrittänyt siirtää painoa enemmän jalkojen suuntaan, mutta se ei auta kipuun. Onko teillä vinkkejä miten voisin välttää ranne kipua? Kiitos avusta. »
Vastaus
Jos olet loukannut ranteesi tai se on leikattu, kysythän neuvoa lääkäriltäsi.

Muutoin sinun tulisi pitää painoa kämmenten sisäreunoilla ja painaa etusormien juurta ja kaikkia sormenpäitä tiukasti lattiaan. Kuvittele että energia virtaa sormenpäittesi kautta mattoon keventäen samalla kämmentä. Tärkeää on myös pitää käsivarsien lihakset jännitettyinä vetämällä käsiä voimakkaasti toisiaan kohden ja nostaen olkavarsia lattiasta poispäin. Ethän “roiku” alaspäin katsovassa koirassa. Se on alussa kovaa työtä, koska ihmisillä on nykyään heikot ranteet johtuen vähäisestä käsien ja käsivarsien käytöstä.

 

Kuinka voimakasta kipu on? Js olet toimistotyöntekijä, ranteesi ovat todennäköisesti hyvin heikot ja tarvitset aikaa ja kärsivällisyyttä vahvistaaksesi niitä. Alussa se on usein kivuliasta koska lihakset joita et ole tottunut käyttämään joutuvat yhtäkkiä töihin. Kehosi on hämillään ja reagoi kivun tunteella. Sinun pitää vain jatkaa harjoittelua, jos kyseessä ei ole anatominen ongelma tai loukkaantunut ranne. Samalla muista kuunnella kehoasi ja opi huomaamaan miltä tuntuu ranteissa. Jos kipu on liian voimakasta, pidä tauko harjoittelussa ja jatka myöhemmin.

Jos kipu on liian kovaa, ole polvillasi nelinkontin alaspäin katsovan koiran sijaan.

Toivottavasti tämä selitys auttoi sinua! Jos sinulla on lisää kysymyksiä, otathan meihin yhteyttä! support@gottajoga.com

 

Kiitos kun joogaat Gotta Jogalla!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.