“Gotta Joga” : sovelluksella on uusi symboli.

Vanha symboli, jossa G ja J kirjaimet ovat vihreällä taustalla korvataan ” Gotta Joga Girl with a Bird” eli joogatytöllä ja linnulla.

Etsimme uutta logoa, joka viestittäisi enemmän joogaa ja onnellisuutta ja joka olisi vähemmän symbolinen. Helmikuussa kysyimme teiltä, käyttäjiltämme sosiaalisessa mediassa mikä on suosikkinne. Voittaja ja uusi logo otetaan käyttöön iOS versiossa 3.8 ja Android versiossa 1.3. Ne ovat saatavilla perjantaine 16. maaliskuuta 2018.

Tässä muutamia kommentteja:

“Rauhallinen ja hauska yhtä aikaa. Ihan niinkuin jooga minulle! 🧘🏻‍♀️” @Ingrid Inch

” Se on vapauden design ja lintu kuvastaa rauhaa. Hyvin tehty.” @simonebourgarel

” Logo, missä on lintu. 🐦 PIdän linnunlaulusta joogatunnin taustalle. 🧘‍♀️ ” @paulamulan

 

 

Taaksetaivutukset jooga ohjelma: 6 uutta jooga harjoitusta ja 20 uutta asanaa

Vietätkö paljon aikaa kumartuneena tietokoneen näppäimistön tai keittiön tason yllä?

Taaksetaivutukset voivat olla sinulle avuksi. Ne avaavat rintakehää ja hartioita ja tuovat tuoretta, hapettunutta verta selkärangan alueelle

Tekemällä hartioiden avaajia ja taaksetaivutuksia joogassa, avaat itsesi ja ruumiisi. Myös mielesi tulee avoimemmaksi näkemään kauneuden ja löytämään elämän onnellisuuden.

Gotta Jogan taaksetaivutuksien ääni on englanniksi.

1. taaksetaivutus harjoitus: hartioita avaava alaspäin katsova koira , sivutaivutus seisten ja hartoiden avaus niinikään seisten.

2. taaksetaivutus harjoitus: 3 aurinkotervehdystä erilaisilla askelkyykky variaatioilla.

  1. ja 2. taaksetaivutus harjoitukset sopivat aloittelijoille ja niillä voi mukavasti lämmitellä hartoiden seudun, selän ja muun vartalon.

 

Reisien venytys, kameli ja silta asento.

3. taaksetaivutus harjoituksessa on mukana silta-asento tehden siitä edistyneille sopivan harjoituksen.

 

4. taaksetaivutus harjoitus: alaspäin katsova koira kierteellä, lapsen asento ja jalan kierto selin makuulta.

4. taaksetaivutus harjoitus on palauttava jooga sarja, jonka voit tehdä esim. illalla kun selkä tuntuu väsyneeltä. (tämä harjoitus sopii myös aloittelijoille)

5. taaksetaivutus harjoitus: hartioiden avaus selin makuulta, puolikas silta-asento ja takareisien aktivointi.

 

5. harjoitus sisältää venytyksiä ja hartioden, keskivartalon ja reisien venytyksiä. Opit aktivoimaan takareidet. Tämä joogaharjoitus sopii keskitason joogaajille.

 

6. harjoitus: sivutaivutus istuen, käsivarren venytys, reisien venytys seinää vasten, Laghu Vajrasana, silta-asento ja alaselän rentoutus.

6. viimeinen joogatunti on 100 minuutin syventävä harjoitus taaksetaivutuksien ja hartioden avauksien maailmaan. Yhdistät kaiken edellisissä harjoituksissa oppimasi tässä edistyneille joogaajille tarkoitetussa harjoituksessa.

Vapauttamalla selkärankamme ja avaamalla kehoamme, me avaudumme myös uusille ihmisille, mahdollisuuksille ja kokemuksille. Samalla kuin kehomme tullee joustavammaksi, myös mielemme tulee joustavammaksi ja mukautuvammaksi.

Mukavia taivutuksia!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.