Photo: Gotta Joga

Päivitä sovelluksesi versioon 3.7 (iOS) tai 1.2 (Android) jos haluat tehdä raskaudenaikaista joogaa kansamme! HUOMIO: tämän ohjelman ääni on englanniksi!

Joogaopettaja ja kolmen pienen tytön äiti Vanessa de Haas on suunnitellut ja toteuttanut kanssamme kolme meditatiivista, hengitys keskeistä jooga harjoitusta Gotta Jogan “Raskausajan Joogaa” ohjelmaan. Ne soveltuvat raskaina oleville 2.sta kolmannesta eteenpäin.

Raskausajan jooga auttaa tulevia äitejä valmistautumaan lapsen syntymään henkisesti ja fyysisesti. Jooga on tulevan äidin omaa aikaa, jolloin on aika kuunnella muuttuvan kehon tuntemuksia ja luoda yhteys sisällä kasvavaan vauvaan.

Mitä 1. kolmanneksen aikana voin tehdä?

Jooga ei ole suositeltua 1. kolmanneksen aikana.

Lisää tietoa raskausajan joogasta :

Jooga ja raskausaika

http://prenatalyogacenter.com/blog/yoga-in-the-first-trimester/

Vanessa de Haas on amerikkalaienen joogaopettaja ja kolmen pienen tytön äiti. Hän asuu Ranskassa ja opettaa Lyonissa omistamassaan O Yoga. vinyasa jooga studiossa. Vanessa on opiskellut ayervedaa ja joogaa Rishikishissa, Intiassa, jossa hän on suorittanut Akanda jooga certifikaation Vishva Vishveketun johdolla. Hän on myös certifioitu Vinyasa jooga opettaja.