supine butterfly yoga hip openers gotta joga yoga app

Supine Butterfly

Vuorovaikutus Gotta Jogan käyttäjien kanssa on se mikä ajaa meitä eteenpäin ja on ihan parasta työssämme applikaation kehittäjinä. Me olemme uteliaita tietämään miksi juuri sinä joogaat ja miten me voimme auttaa sinua löytämään todellisen minäsi. On se sitten kommentti blog postaukseen, e-mail support osoitteeseen, palautetta sovelluksesta App Storessa, me luemme kaiken ja yritämme reagoida niihin mahdollisimman nopeasti.

Jo vuonna 2015 me kysyimme teiltä, millaisia uusia jooga harjoituksia haluaisitte tehdä. Vuoden 2016 lopulla lanseerasimme niistä ensimmäisen: “Matka Hiljaisuuteen” meditaation ja pranayama (hengitys) harjoituksia. Nyt matka jatkuu kohti uusia asana harjoituksia. Ensimmäiset lämmittely harjoitukset ovat applikaatiossa.

Hip opener thumb nail

Tässä postauksessa esittelemme lonkan avaajat, yoga harjoituksia, joiden avulla voit antaa turhien asioiden olla ja mennä.

Lonkan avaajat ovat hyväksi meille kaikille: kaikilla meistä on lihaksia lonkan seudulla, jotka kaipaavat herättelyä. Monien mielestä lonkan avaajat ovat vaikeita ja intensiivisiä asanoita. Siitä huolimatta kehomme kaipaa niitä ja olo tuntuu avoimemmalta ja kevyemmältä niiden tekemisen jälkeen.  Eikä mikään ihme, sillä useimmat meistä istuvat suurimman osan ajastamme, kiristäen lonkkalihaksia aamusta iltaan. Lonkan avaaminen tekee yksinkertaisista liikkeistä kuten tavaroiden poimimisesta lattialta helpompaa. Se myös helpottaa pääsemään vaativimpiin asentoihin, kuten silta asentoon (Urdhva Dhanurasana).

Jos lonkat ovat tiukat, etsimme liikkuvuutta muista kehon osista, koska emme pysty liikuttamaan lonkiamme niin paljon kuin tarvisemme. Valitettavasti, selkä ja polvet  ovat usein ylikäytössä ja väsyneitä silloin kun lonkanseutu on tiukka. Siitä johtuen lonkkien venytys helpottaakin selkä ja polvi särkyjä. Lonkkien avaaminen myös vapauttaa tunnesolmuja, jotka ovat varastoituneet lonkkiin. Jooga perinteiden mukaan, me säilömme negatiivisia tunteita kuten pelkoa lonkkiimme tiukentaen niitä entisestään. Tehdessäsi lonkan avaaja joogaa pidät huolta myös piillossa olevista tunteistasi ja hitaasti annat niiden vapautua.

Uudessa Gotta Joga lonkan avaaja jooga harjoituksessa on kolme eri asanaa: makaava perhonen, aktiivinen lapsen asento ja pyramidi asento flow.

Aloita makaavalla perhosella (kuva ylhäällä) ja anna lonkkien ja hartioiden avautua hitaasti. Tässä asennossa sinun ei itse tarvise tehdä paljoa, sillä jooga vyö ja bolsteri pitävät sinut oikeassa asennossa. Hengitä ja nauti.

 

active balasana child's pose yoga hip opener yoga app gotta joga

Aktiivinen lapsen asento herättelee yläkropan. Pehmeä avaus, ei pelkästään lonkille ja hartioille, mutta myös selkärangalle valmistaa kehoasi syvemmille lonkan avaajille. Lonkat ja selkäranka ovat läheisessä yhteydessä toisiinsa, joten tee liike rauhassa ja tunne niiden välinen yhteys.

 

3-legged dog yoga hip opener gotta joga yoga app pyramidposeflow-2208

Viimeinen harjoitus on pyramidi asento flow. Tee asennot hengityksesi tahdissa ja avaa samalla reisiesi etu- ja takapuolia. Reisilihakset ovat suoraan yhteydessä lantion liikkuvuuteen, joten sukella syvälle tähän flow:n, tee liikkeet hitaasti, hengitä ja anna mennä.

Päivitä Gotta Joga applikaatiosi nyt ja kokeile uutta lonkan avaaja harjoitusta!

 

download gotta joga yoga app

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.