Bridge Pose Variation gotta joga

Vuorovaikutus Gotta Jogan käyttäjien kanssa on se mikä ajaa meitä eteenpäin ja on ihan parasta työssämme applikaation kehittäjinä. Me olemme uteliaita tietämään miksi juuri sinä joogaat ja miten me voimme auttaa sinua löytämään todellisen minäsi. On se sitten kommentti blogiin, e-mail support osoitteeseen, palautetta sovelluksesta App Storessa, me luemme kaiken ja yritämme reagoida niihin mahdollisimman nopeasti.

Jo vuonna 2015 me kysyimme teiltä, millaisia uusia jooga harjoituksia haluaisitte tehdä. Vuoden 2016 lopulla lanseerasimme niistä ensimmäisen: “Matka Hiljaisuuteen” meditaation ja pranayama (hengitys) harjoituksia. Nyt matka jatkuu kohti uusia asana harjoituksia. Ensimmäiset lämmittely harjoitukset ovat applikaatiossa.

ProThumb_Core@3x-1

Tässä artikkelissa, esittelemme “Voimaa keskivartaloon”: jooga ohjelmia jotka parantavat itseluottamusta.

(Myöhemmin tässä ohjelmassa mukaan tulee myös arm balance asentoja). Nämä keskivartaloa vahvistavat ja arm balance jooga harjoitukset sopivat hieman edistyneille joogaajille.

Jooga matolla vietetty aika tekee meistä vahvempia, ei vain fyysisesti mutta myös henkisesti ja emotionaalisesti. Vahva keskivartalo tekee hyvää koko keholle. Esimerkiksi selkäsärky on usein merkkinä heikoista vatsalihaksista. On tärkeää vahvistaa vatsalihaksia ja muita keskivartalon lihaksia. Keskivartalo pitää meidät pystyssä ja mahdollistaa pysymisen tasapainossa.

Vahva keskivartalo antaa meille myös sisäistä voimaa. Se tekee meistä voimakkaammat henkisesti ja emotionaalisesti ja sitä kautta uskomme ja luottamuksemme itseämme ja elämää kohtaan kasvaa. Erityisesti arm balance harjoitukset tuovat meille turvallisuutta omassa kehossamme. Kun emme ole joogamatolla, huomaamme nopeasti, kuinka usko ja luottamus kehoon laajenee myös elämän muille alueille.

 

core

Uudessa Gotta Joga ” Voimaa Keskivartaloon” lämmittelyssä on 3 asanaa: Supta Bakasana (keskivartalon harjoitus), Silta asennon variaatio (Setu Bandha Sarvangasana) ja alaspäin katsova koira (Adho Mukha Svanasana) .

Aloita  harjoitus vatsa ja niskalihasten lämmittelyllä, avaa hartiat ja käsivarret silta asennossa. Päätä harjoitus koko vartalon venytykseen alaspäin katsovassa koirassa.

bridge

Supta Bakasana lämmittää koko vartalon. Se on loistava lämmittely liike ja kaikki voivat tehdä sen. Muista että voita aina pitää tauon jos harjoitus on sinulle alussa liikaa. Supta Bakasana valmistaa kehoa arm balance asentoon: Bakasanaan eli varikseen. Teet selinmakuulla samoja liikkeitä kuin mitä myöhemmin tuleva arm balance vaatii: aktivoit vatsalihaksia, linjaat hartioita ja puristat keskivartaloa jaloillasi. Meidän mielestä Supta Bakasana on vaikeampi liike kuin se sisar arm balance liike, Bakasana! Kokeile!

 

Bridge Pose Variation gotta joga

Setu Bandha Sarvangasana, silta asento avaa hartiat ja kehon etuosan, mikä lyhenee Supta Bakasana asennossa (varis selinmakuulla). Lantion koukistajat ja vatsalihakset saavat mukavan venytyksen samalla kun avaat hartioistasi ja aktivoit kehon takaosan lihaksia, erityisesti takareisiä, takamusta ja selkärankaa. Muista pitää leuka ylhäällä ja selkä luonnollisella kaarella.

down dog

Lopetamme Adho Mukha Svanasanaan, Alaspäin katsovaan koiraan. Tämä asento on tasoittava kahden edellisen liikkeen jälkeen. Tässä harjoituksessa alaspäin katsovalla koiralla on neutraloiva vaikutus kehoosi ja mieleesi. Hengitä ja kuuntele kehoasi ja anna ajatustesi tulla ja mennä.

 

Päivitä Gotta Joga applikaatiosi nyt ja kokeile uutta lonkan avaaja harjoitusta!

 

download gotta joga yoga app

Enregistrer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.