ceinture abdominale Adriana

RUOKAVALIO TERVEELLE KESKIVARTALOLLE: 5 VIHJETTÄ RAVINTOASIANTUNTIJALTA

Keskivartalo on kehon keskus. Vahvistamalla keskivartalon lihaksia voimme parantaa tasapainoamme, ryhtiämme sekä itse-luottamustamme.

Keskivartalolihavuus johtuu huonoista ruokailutottumuksista, huonosta ruoansulatuksesta sekä staattisesta elämäntavasta, jossa istutaan liikaa ja liikutaan liian vähän.

Jos sinulle on kertynyt liikaa rasvaa vyötärölle, siitä eroon pääseminen voi olla vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Vähentääksesi rasvaa vyötäröltäsi, sinun harrastaa sopivaa liikuntaa tai tehdä keskivartaloa vahvistavia joogaharjoituksia (Gotta Joga Voimaa Keskivartaloon). Sama aikaisesti sinun tulisi muuttaa ravintotottumuksiasi terveellisemmiksi. Opi valitsemaan ruoka-aineita, jotka auttavat sinua asteittain pääsemään eroon keskivartalokertymistä, jolloin vatsalihaksesi pääsevät taas näkyville.

Seuraavassa muutamia hyviä vinkkejä, jotka voit ottaa huomioon ruokaostoksilla ja keittiössä:

avocado-2115922_1920

Photo: coyot/pixabay

 

  • Syö vain hyviä rasvoja: oikeasti päästäksesi eroon huonoista rasvoista, meidän täytyy syödä hyviä rasvoja, joita saadaan avokadoista, oliivi öljystä tai pellavansiemenöljystä.

 

quinoa-1822176_1920


Photo: Einladung_zum_Essen/PIxabay

  • Älä unohda proteiinejä (eläin tai kasvisperäisiä) Vaikka olisit kasvissyöjä, sinun kehosi tarvitsee proteiinejä.

Parhaita kasvisperäisiä proteiinejä ovat kvinoa, hampun siemenet, samoin kuin eriläiset siemenet, jyvät (linssit, kikherneet) samoin kuin oliivit ja pähkinät.

Parhaita eläinperäisiä proteiinejä saa kalasta, kanasta, kreikkalaisesta jogurtista ja (bio) kanamunista.

abstract-1238248_1920

Photo: Meditations / Pixabay

 

  • Sano hei hei sokerijuomille: kehosi aineenvaihdunnalle on vaikeaa prosessoida makeiden juomien sisältämää sokeria. On tärkeää pitää nestetasapainoa yllä vedellä eikä limsoilla tai makeilla mehuilla.

 

ceinture abdominale whole grain

Photo: dbreen/PIxabay

  • Vaihda jalostetut viljat kokojyväviljoihin. Kokojyväviljassa on kosolti ravintoaineita ja kuituja kun taas jalostetut viljat sisältävät vain tyhjiä kaloreita ilman ravintoarvoa. Vältä valkoista leipää, pastaa, riisiä ja  muroja ja välipaloja.

 

  • Syö 5 pientä ateriaa päivässä. Tapa joka auttaa sinua pitämään aineenvaihdunnan aktiivisena ja polttamaan vyötärölle kertynyttä rasvaa. Se myös auttaa sinua kontrolloimaan nälän tunnetta ja ruokahalua.

 

 

Adriana-yoga

Adriana Aranzábal

Health Coach

Holistic Nutrition ° Meditation ° Well-being

 

www.couleurbienetre.com

instagram : couleurbienetre

 

To get to know better her individual nutritional programs : www.couleurbienetre.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.