anusmile-2127_FB

 

Kutsu ystäväsi kokeilemaan Gotta Jogaa. Voita vuoden joogatilaus teille molemmille!

Juhlistaaksemme  Gotta Jogan Android version lanseerausta, kutsumme sinut ja ystäväsi kokeilemaan Gotta Jogaa.

Joka päivä, kahden viikon ajan, syyskuun 29.- lokakuun 6., 2017, arvomme vuoden joogatilauksen osallistuneiden parien kesken. ⭑

Kuinka voit osallistua kilpailuun:

  1. Kutsu ystäväsi mukaan Gotta Joga kilpailuun.
  2. Sinun ja ystäväsi tulee ladata Gotta Joga joko Applen tai Googlen app kaupasta: Google Play tai Apple App Store.
  3. Kun teillä molemmilla on applikaatio puhelimessa, lähetätte molemmat meille viestin “Anna Palautetta” linkistä Gotta Joga Applikaatiosta. (napauta “Asetukset” 🔩 oikeassa yläkulmassa, sitten “Anna Palautetta”✉️). Viestissä tulee olla mainittuna molempien e-mail osoitteet ja nimet. Mainitse myös  #gottajogaandroid, jotta osaamme ohjata viestinne kisa-arvontaan.
  4. Arvomme joka päivä kahden viikon ajan voittajaparin, joista molemmat saavat vuoden joogatilauksen.
  5. Voittajien nimet julkaistaan Gotta Jogan sosiaalisen median tileillä: Instagram and Facebook . Lisäksi informoimme voittajia suoraan.

screenshots

Mitä Gotta Joga Android sisältää?

Gotta Joga Androidissa on 13 jooga ohjelmaa ja 100 jooga harjoitusta. Ne alkavat aloittelijan ja edistyneiden perusohjelmista ja jatkuvat pranayama ja meditaatiosta harjoituksista eri päivänaikojen joogaan. Lisäksi Gotta Jogassa on joogaohjelmia edistyneille (lonkanavaajat ja voimaa keskivartaloon).

Löydät myös Gotta Joga blogin Android versiosta. Blogistamme löydät ajankohtaisia artikkeleita koskien joogaa, ravintoa ja uutisia Gotta Joga päivityksistä.

Android versiosta löytyy myös rakastettu Gotta Jogan jooga puu joka kasvaa pienestä taimesta täyteen kukkaan joogaharjoittelusi tahdissa.

⭑Arvonta toteutuu päivittäin vain jos vähintään 5 uutta kilpailijaa on osallistunut sinä päivänä. Muuten arvonta suoritetaan joka viidennen parin kesken.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.