Anu Visuri Yoga gotta Joga

Hyvää uutta vuotta 2017 !

Meidän jooga filosofiamme on että jooga on tarkoitettu meille kaikille.

Jooga tarjoaa jokaiselle jotain. Se voi olla hengittämistä, käsivarsien nostelemista tai käsilläseisontaa. Tärkeintä on oppia tuntemaan itsensä. Mitä sinun kehosi voi tehdä, mitkä ajatukset ovat tarpeettomia, mitkä tunteet liian voimakkaita ja niin edelleen. Hienointa on että joogaamalla voit oppia kaiken tämän.

Meidän joogaopettajamme on Anu Visuri.

Anu on suomalainen joogaopettaja, joka asui vuosia Tokiossa Japanissa ja on nyt asettunut Müncheniin, Saksaan, jossa opettaa joogaa useammissa joogastudioissa. Hän on joogan ammattilainen, jolla on takana mm. Sivananda, Anusara ja Yogamazé -joogakoulutuksia.

(Sivananda ja Anusara of Hatha jooga tyylejä. “Ha” tarkoittaa aurinkoa ja “tha” kuuta. Hatha joogaan kuuluuvat fyysiset asana harjoitukset, hengitysharjoitukset ja meditointi.)

Anun tervehdys sinulle:

“Se mitä rakastan eniten joogaa opettaessani on, kun näen ihmisten säihkyvät silmät ja hymyilevät kasvot joogatunnin jälkeen. Tietäen että se on vain ja ainoastaan joogan ansioita. Jooga on mahtavaa ja toivoisin kaikkien kokevan tämän ihanan joogafiiliksen.”

Joogaa nyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.